Ne e kuptojmë. Ju nuk jeni vetëm. Ju nuk keni zgjedhje.

496065AX.TIFNa kontaktoni për:

Këshilla konfidenciale
Mbështetje dhe Informacione
Qasja në strehim emergjent

Helpline: 0344 375 4307 Orari i punës
Na dërgoni email në: info@MK-ACT.org

 

Emergjente policia
999
Thames Valley Policia (24 orë)
– Numri i urgjencës jo – 101
Kombëtare DV Helpline (24 hr Tel falas)
0808 2000 247
Kombëtare drerësh Helpline
0300 636 0300
Njësia detyruar Martesa (Zyra e Jashtme)
0207 008 0230
Këshill
01908 691691
MK Këshilli Ekipi i pastrehë
01908 253481
Njësia abuzim policia familje
01908 276103
Lidh
01908 310010
Samaritanët
0845 790 9090
The Female Genital Mutilation (24 hr Tel falas)
0800 028 3550
Shërbimet Sociale (jashtë orarit)
01908 265545

 

Departamenti MKS pastrehë

mkcouncil

 

Për informacion të mëtejshëm: www.milton-keynes.gov.uk/housing ose www.milton-keynes.gov.uk/housing/need-somewhere-to-live/homeless-or-in-danger-of-becoming-homeless

MK Sigurtë

mkcommunitysafety

 

Për informacion të mëtejshëm: http://www.safermk.com/

Q:Aleancë

qalliance

 

Q:Aleanca është një organizatë bamirëse e regjistruar e cila ofron dhe mundëson informacion, mbështetje, Përfaqësimi dhe argëtim për të gjithë Lezbike, Homoseksual, Biseksualë dhe transeksualë (LGBT) njerëzit që jetojnë, punojnë apo të luajnë në Milton Keynes

Online grave Aid Resources

womensaid

 

Manuali i mbijetuari i – Mali i Zi këshilla për financat, etj strehimit.
me përkthime në gjuhë të ndryshme.

Forumi i mbijetuari i – ndani mendimet dhe ndjenjat tuaja me të mbijetuarit e tjerë.

Ndihma e grave

Strofull

thehideout

 

Mbështetja për fëmijët, të cilët mund të jenë duke përjetuar dhunën në familje.

Strofull është website i parë kombëtar për të mbështetur fëmijët dhe të rinjtë që jetojnë me dhunë në shtëpi.

Strofull

Respekt

respect

 

Phoneline Respekti Tel falas 0808 802 4040 ofron informacion dhe këshillim për kryesit e dhunës në familje, e tyre (ish)Partnerët, miqtë dhe familjen dhe të punëtorëve të vijës së frontit të cilët vijnë në kontakt me autorë në punën e tyre.

Respekt

Linja mens Këshilla

mensadviceline

 

Linja MASHKULL ofron një sërë shërbimesh që synojnë kryesisht në meshkujt janë viktima të abuzimit në familje nga partneri i tyre.

Linja mens Këshilla

Fuqizimi i grave për të hyrë në të drejtat e tyre ligjore.

rightsofwomen

 

Drejtat e Grave punon për të arritur drejtësinë dhe barazinë duke informuar, edukimin dhe fuqizimin e grave për të drejtat e tyre ligjore. Në qoftë se ju do të donte më shumë informacion ju mund të vizitoni faqen e tyre në http://rightsofwomen.org.uk/get-information/

Sponsors