Ne e kuptojmë. Ju nuk jeni vetëm. Ju nuk keni zgjedhje.

MK-ACT Shërbimet Brendshëm ndërhyrjes dhunës
Menaxhuar nga Aid MK Grave

Na kontaktoni për:
Këshilla konfidenciale
Mbështetje dhe Informacione
Qasja në strehim emergjent

Helpline: 0344 375 4307 Orari i punës
Na dërgoni email në: info@MK-ACT.org

Na kontaktoni për:
Pyetje mbledhje fondesh ose në qoftë se jeni të interesuar në mbështetjen e na

Na dërgoni email në: Lolly@MK-ACT.org

MK-Act Domestic Abuse Intervention Services is committed to operating in a way that complies with the Data Protection Act 1998. We will therefore follow procedures which aim to ensure that all employees, contractors, consultants, partners or other services or agents who have access to any personal data held by or on behalf of the us are fully aware of and abide by their duties under the Data Protection Act 1998. Our Data Protection Officer is Susan Burke CEO sue.burke@mk-act.org