MK Akti

MK Akti është një aktivitet bamirësie në Milton Keynes i cili punon me mbi 100 "familjeve të përditshme për të ndihmuar ata të lëvizin më nga frika dhe abuzimi. Ne kemi qenë të ofruar strehim të sigurt emergjente në Milton Keynes për gratë dhe fëmijët e tyre t'i shpëtuar dhunës në familje për gjatë 30 vjet.

* Mbi 2 women a week killed by partners or ex-partners.
* 1 in 4 gratë dhe 1nën 6 njerëz në Britani të Madhe do të përjetojnë dhunë në familje në jetën e tyre.

Ju lutem thirrjet note janë me kosto të ulët dhe në besim. Për mbështetje apo për të diskutuar mundësitë tuaja telefononi:

Helpline: 0344 375 4307
E hënë – E premte 09:00 – 5pm

0808 2000247 National Domestic Violence Helpline (24 orë)

Në qoftë se ju ndiheni në rrezik mos kini frikë për të thirrur policinë: 999

gethelpnow howcanyouhelp

MK Akti ofron:

  • Akomodimi dhe Follow-up Sherbime
  • Strehë emergjente për strehim 28 Familjet
  • Specialist mbështetje për fëmijët në shërbim të akomodimit
  • Vullnetar shërbim këshillimi në strehë

Ndërhyrja Kriza Shërbimi: një pikë e vetme e referimit të cilat sigurojnë klientët tregojnë historinë e tyre vetëm një herë.

Këshilltarët të specializuara ofrojnë informacion si dhe mbështetje emocionale. Qasja për shëndetin, strehimit dhe këshilla ligjore dhe mbështetje të mëtejshme nga pjesët e tjera të shërbimit.

IDVA (Këshilltar i pavarur Domestic Violence) Shërbim ofron mbështetje specialist gjykatës.

Një bamirëse lokale që ofron shërbime mbështetëse cilësore për familjet e viktima të abuzimit në familje.

Bamirësi regjistruar Asnjë: 1011284

Kompania Asnjë: 2249151

Sponsors